Biscuiti cu sampanie

O reteta de biscuiti, usor de facut, care se pot pudra cu zahar sau se poate presara putina sare de mare pe ei, dupa preferinta, mie imi plac maxim in ambele variante.

    Pentru reteta ai nevoie de :

  • 250 g faina
  • 1 pachet unt rece
  • 5 linguri sampanie sau vin spumos

Untul rece se da pe razatoare, deasupra bolului cu faina strecurata, , se adauga si vinul si se framanta, pana se leaga aluatul si nu mai lipeste.
Se intinde foaia groasa de 0.5 cm, se taie in ce forma doresti, se coc la foc mediu, 5-10 minute, in functie de cuptorul fiecaruia, sunt gata cand se ingalbenesc usor.
Se dau prin zahar si se servesc cu vin. Sau, dupa cum am spus si mai sus, poti presara cateva granule de sare de mare. Oricum, sunt neasteptat de fragezi si gustosi.

A simple cookie recipe for the weekend and don’t forget...Just Love Cooking!